Så här jobbar vi!

Förproduktion
GRANDIOS hjälper er att utveckla den idé ni har om att göra film - vad ni ska berätta om och hur ni ska berätta det. Vi stöttar i processen att målgruppsanpassa filmidén, och hur budskapet som ni vill nå ut med ska paketeras. Vi kreerar manus och bearbetar frågeställningar. Tillsammans hittar vi den berättarteknik och form som passar bäst för just er filmidé. Vi planerar för inspelning och löser behov av teknik och utrustning, och ev. medverkande statister, inspelningsplatser och rekvisita.

Inspelningsproduktion
Vi strävar efter att så ofta som möjligt jobba med små team, oftast en fotograf och en inslagsproducent. Vi upplever allt som oftast att de som medverkar framför kameran, och som nästan alltid är i en ovan roll, uppskattar att vi är få. Detsamma gäller när vi producerar bilder, scener och klipp. Vi försöker smälta in snarare än ta plats.

Att bli intervjuad eller berätta något framför kameran år ofta väldigt nervöst om man är ovan. Vi har jobbat med hundratals personer som gör sin första intervju framför en kamera. Vi vet hur det känns, och vi vet hur vi kan hjälpa till för att nå ett så bra resultat som möjligt, och få personen att känna sig lugn, trygg och stolt efteråt.

Efterproduktion
I efterproduktionen så klipper och bearbetar vi det inspelade materialet. Vi lyfter fram det viktiga ur intervjuer eller klipper bilder till en berättande Voice-Over. Ljud- och musikläggning är en viktig del, och musiken är något vi bestämmer tillsammans med dig som beställer film. Musiken betyder mycket, och sätter både stil, prägel och attityd, och ska därför fungera bra för både det som berättas och visas i filmen samt i helheten med avsändare och uppdragsbeställare.

Leveransen
Vi levererar i alla tänkbara, digitala format, från Youtube och visning i mobil till stora skärmar i 4K. Alla filmer kan även fås med undertext, med möjlighet att tillgängliggöra filmen på fler språk, och därmed andra marknader.

Image

Kontakt

Grandios AB

Södra Benickebrinken 4

111 31 Stockholm

+46(0)70-687 30 87

info@grandios.se

Sök

Denna webbplats använder sig av Cookies